INFO

Social label producten bestellen?
Check de designshop of mail naar shop@sociallabel.nl

Openingstijden designshop en restaurant 
voor openingstijden designshop van Social label zie het Werkwarenhuis .

Wist je dat je ook heerlijk kunt eten en borrelen bij ons cafe/restaurant Van Aken in het Werkwarenhuis en in het wekend dansen tijdens Club W? Ook kun je hier terecht om te flex werken, een lekkere kop koffie. Gratis wifi en water.

Verhuur ruimtes, lecture of workshop
Of als je een sessie organiseert met een grote groep hebben we inspirerende ruimtes te huur en kan Social label een lecture of workshop verzorgen.
Tel.(06) 10 85 21 86

Bezoekadres: Social label Lab in het Werkwarenhuis op Tramkade 22-24 in Den Bosch (nabij CS)
www.werkwarenhuis.nl


Kunst en design in de samenleving

Met Social label creëren we een nieuwe wereld. Een waar mensen echt betrokken zijn. Waar ieders eigen kracht in de spotlight komt te staan en waar tijd en aandacht voor elkaar werkelijk hoog op de agenda staan. We brengen kunst en design in de samenleving. Via aantrekkelijke Social label-producten mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een podium en uitdagend werk bieden. Door kwaliteiten te benutten en een aansprekende omgeving te creëren, genereren we nieuwe kansen. Socio economics.

Initiatief
Social label is een initiatief van Petra Janssen (Studio Boot) en Simone Kramer (C-mone). Zij richten in mei 2014 Stichting Social label op. Op 29 mei 2015 is het startsein gegeven voor het Werkwarenhuis.
In maart 2016 is ook horeca Van Aken opgestart door Edwin Vollebergh en kun je lekker eten en drinken en dansen in het Werkwarenhuis. Mensen die wat tegenwind ervaren, draaien mee in de horeca en/of als gastvrouw/-heer van Social label en doen mee met diverse activiteiten. In mei 2018 opende koningin Maxima het Social label Lab waar je de collectie kan bewonderen en waar rondleidingen en sessies worden gehouden over samenwerken aan een inclusieve samenleving.

 

social label