18 juni bijeenkomst Cambio

Productpresentatie >VEEG
Op 18 juni 15.30u is de productpresentatie van Social label >VEEG tijdens de klantendag van Cambio in Deventer. Na een introductie van buurtbeheerbedrijf Cambio en Stichting Social label stellen de makers van Social label >VEEG en ontwerper Dick van Hoff  zich aan u voor. Aanmelding voor de presentatie op 18 juni bij Cambio, diepenveense weg 1b, Deventer,
kan via nieuws@sociallabel.nl.

nieuws-74

Pionier in recycling
Vervolgens is er een demo 3D printen van Better Future Factory met hergebruikte grondstoffen. Want Cambio is naast het schoonhouden van de wijken in Deventer, actief in het recyclen. Fietsen krijgen in Deventer al een tweede leven met De Recycle, die helemaal opgebouwd is uit tweedehands en nieuwe onderdelen in de fietswerkplaats van Cambio. Oude frames die daarvoor niet geschikt zijn, vormen nu de steel van de bezem van Social label>VEEG. Pionier in recycling dus.

Samenwerking praktijkonderwijs
Met Social label >VEEG wordt nieuw werk toegevoegd aan de werkplaats van Cambio waar werkbegeleiders werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze productlijn is samenwerking gezocht met Praktijkonderwijs Arkelstein waar jongeren leren lassen tijdens de metaal praktijk techniek les op school.

Het maken, recyclen en ontwikkelen van talenten komen samen in deze samenwerking. Een praktijkgerichte leeromgeving waar jongeren anders leren. Het rekenen kan voor sommige jongeren een probleem zijn maar zodra het in relatie tot het lassen staat, lukt het ineens wel. Wat voor rekenwerk heb je nodig als je professioneel lasser wilt worden? Het toegepast leren krijgt in de samenwerking van Cambio en Arkelstein rond Social label >VEEG concreet vorm.

Klik hier voor meer informatie over de makers en begeleiders van Cambio.

 

 

social label