Ateliers weer van start

Nieuwe plekken
Na de zomervakantie pakken we vanaf september de draad weer op. De Ateliers gaan weer van start. Er zijn een paar nieuwe plekken beschikbaar in Ateliers Craft en Assembly die werken aan de Social label collectie. Na de zomer bereiden we de introductie van nieuwe labels en updates voor die onder meer tijdens Dutch Design Week gepresenteerd worden.

Wil je meer weten over deelname aan ateliers?
Check hier of mail naar info@sociallabel.nl.

Doorstroom
Voor de zomer namen we afscheid van Derya en Fen. Fen werkte eerst in Atelier Craft (textiel) en daarna geruime tijd in Atelier Assembly. Ze werkte samen met Neftely aan de tafellamp die mooi uitgelicht wordt in laatste editie van VT wonen. Tijdens de zomer deed ze nog extra werkervaring op bij keramiekwerkplaats Cor Unum. Na de zomer start ze dan met de VAVO opleiding.
Derya werkte mee aan de introductie van Social label >JAS waar haar borduurwerk inspiratiebron vormde voor ateliermeester Brigit Vermeulen en de andere deelnemers. Inmiddels is Derya aan de slag als vrijwilliger in haar vak als assistent kunstdocent bij Rodenborch college.

Maak-ateliers
Communicatie als basis van de samenleving. Design als middel om iets te vertellen of te verwerken (storytelling). Je bent onderdeel van een groep en wordt gezien. Samen op het podium staan. Via de maak-ateliers van Social label stimuleren we uitwisseling tussen mensen en culturen, kennismaking met kunsten voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie.

social label