Culinaire Hotspot

Op 1 bij NS favourites: Van Aken in het Werkwarenhuis 

#NSfavourites is een blog met tips voor een dagje uit geschreven door locals en verschillende bloggers. Ze geven insidertips op het gebied van cultuur, food en shopping om de beste adresjes voor een dagje uit in de Nederlandse steden te ontdekken. Van Amsterdam en Rotterdam, tot Groningen en Den Bosch.

“Het begint met de locatie. Niet voor niets kwamen we terecht bij het Werkwarenhuis, de thuisbasis van Social label met designshop en restaurant Van Aken in het nieuwe ontwikkelgebied, Tramkade in ‘s-Hertogenbosch. Restaurant van Aken maakt deel uit van het Werkwarenhuis, een Barbieroze fabriek annex creatieve hotspot. De andere pluspunten: zitten op de designmeubels van Piet Hein Eek, eten van het verhalend servies van grafisch ontwerper Edwin Vollebergh, allemaal uit de collectie van Social label. En natuurlijk de wekelijks wisselende menukaart van Van Aken, altijd vers en verrassend”.

We zijn trots op onze chefkok Jamie en het horeca-team van Van Aken die met het culinaire koken en de gastvrije bediening een belangrijke bijdrage leveren aan deze eerste plek in de Top10 van NSfavourites.

Ben je benieuwd? Kom zelf gerust een kijkje nemen in het Werkwarenhuis en
proef de keuken van Van Aken zelf!

 
Adres: Werkwarenhuis, Tramkade 24 Den Bosch, open di- ™ zo- voor lunch, koffie en borrel.
Dineren op vrij- en za-. Reserveren kan via 06 – 128 170 21.

Info over activiteiten Werkwarenhuis, verhuur en menu van Van Aken 
social label