Daar doen we het voor…

giovanniMooi nieuws. Giovanni kwam vorig jaar bij Jobdone in Breda terecht. Daar ging hij enthousiast o.a. met Social label aan de slag en kreeg hij weer zin in de toekomst. Zoveel dat hij nu hard (en deels ook met hout) aan het werk is op de Praktijkschool in Breda. Ook Olaf, Giovanni’s begeleider bij Jobdone, is daar blij om. Daar doen ze het voor.

Voordat Olaf als begeleider bij Jobdone aan de slag ging was hij gymdocent. Hij vindt het heerlijk om met zijn mannen te werken. En omdat hij als docent gym nog wel wat bijgespijkerd kan worden als het over timmeren gaat, studeert hij al een tijdje houtbewerking in Mechelen (België).

Olaf verheugt zich om eind september samen met Ton van Woodworks de houtleeropleiding te gaan geven. Twee van Tons en twee van zijn makers gaan de 2-jarige opleiding volgen. Dat zijn Rhealy, Arthur, Zakaria en Gerard. Olaf en Ton hebben een (officiële) opleiding van het SH&M aangepast voor hun mannen. Deze vier makers krijgen dan ook behoorlijk wat theorieles de komende tijd.

Daarnaast geven Ton en Olaf een praktijkopleiding aan makers die een boek liever als onderzetter gebruiken dan om in te lezen. Zij zijn nou eenmaal beter met hamer en spijkers!

 

 

 

 

 

social label