Inzamel-actie De Waard tenten

 5T6A9170
10 DE WAARD TENTEN GEZOCHT!
De Waard tenten staan bekend om het duurzaam gebruik. Door de samenwerking met Social label kun je jouw De Waard tent nu zelfs nog een tweede leven geven om zo jonge schoolverlaters te ondersteunen.Social label verbindt topontwerpers met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor nieuw werk. Door het ontwikkelen van diverse aantrekkelijke productlijnen waaraan mensen zij aan zij werken met een topontwerper, ontstaan nieuwe kansen. Zo wordt nu gewerkt aan een Social label-kledinglijn i.s.m. Borre Akkersdijk (ByBorre), een toonaangevende jonge textielontwerper.

Voor kledinglijn schoolverlaters
Jonge schoolverlaters leren in het professionele maak-atelier van Citydwellers hun eigen kledinglijn te maken van stof van oude De Waard tenten. De gemeente Eindhoven ondersteunt de samenwerking in het kader van het regionale programma Aanval op Schooluitval Z-O Brabant. De Social label-kledinglijn ism Borre Akkersdijk en Citydwellers wordt in oktober 2015 gepresenteerd aan publiek tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

Wil je ook een tweede leven geven aan jouw De Waard tent voor Social label?
Als je je vertrouwde De Waard tent waar je veel mooie vakanties mee hebt beleefd inlevert, krijg je een flesje wijn van De Waard om de pijn te verzachten. En natuurlijk een uitnodiging voor de presentatie tijdens de Dutch Design Week op 18 oktober 2015. Klik hier voor meer info over de inzamel-actie.

 

 

social label