Design in Brabant

Designlab
Het Werkwarenhuis van Social label maakt deel uit van het netwerk van Designlabs Brabant. Inspirerende ontwikkelplekken gelegen in oude fabriekscomplexen in de spoorzones van Noord-Brabant waar experiment, vakmanschap en design hoog in het vaandel staan.

Food & Design
In het Werkwarenhuis van Social label vind je ook ondersteunende horeca van Van Aken. Food & design smelten hier samen en publiek kan nieuwe smaken proeven op een plek die je nog niet kende in ‘s-Hertogenbosch. Elke vrijdag en zaterdag kan je hier culinair eten van het verhalend servies van Social label  in de industriële omgeving van de Bossche Tramkade.

BrabantNacht ‘Proef Design’
Het voormalig fabriekscomplex op de Tramkade, met in het centrum het Werkwarenhuis van Social label, is ruig en inspirerend. Net als het Europees Keramisch Werkcentrum (EKWC) op het terrein van de ‘Koninklijke Verenigde Leder B.V.’ in Oisterwijk. Samen met EKWC laten we de bijzondere kanten van de Designlabs Brabant zien in een gezamenlijk arrangement i.s.m. Visit Brabant. Na een culinair diner en speciale tour bij het Werkwarenhuis van Social label wordt het dessert geserveerd bij EKWC in Oisterwijk met een workshop ‘kleiproeven’. Om daarna terug te keren naar het Werkwarenhuis in Den Bosch.

We sluiten de avond af en gaan de nacht in met cocktails, dans en dj’s bij Passievrucht van jong muziekcollectief Koninkrijk voor Muziek, gevestigd in het Werkwarenhuis. Passievrucht is een kleurrijk house en disco evenement dat je nog niet bent tegengekomen in en rondom Brabant. In de roze fabriek dreunen de lekkerste basspartijen je om de oren. Passievrucht, de fijnste disco en house platen van toen en nu gedraaid door alleen maar top DJ’s en producers. Je hoort méér, proeft méér en ontdekt méér in het donker. Dat wil je ervaren!

Duur: van 19:00 tot 23.30 uur. Afterparty van 23.30 uur tot 03.30 uur.
Prijs: € 49,50 p.p. Exclusief diner, vervoer op eigen gelegenheid. Kaarten zijn hier te koop.

foto: pop-up werkwarenhuis in milaan 2017

social label