Do Good Market #2

DO GOOD, want het zit ‘m in de kleine dingen
Na een succesvolle editie is de Do Good Market terug van weggeweest, verwacht hem op zondag 22 januari weer!
De markt met social en local goods, georganiseerd door Social label ism stichting Divers, staat vol met zelfgemaakte producten en workshops met een sociaal doel uit Den Bosch en omsteken. Met de oproep DO GOOD worden deelnemers en publiek geïnspireerd om hun eigen sociale missie vorm te geven en mee uit te dragen. De Do Good Market op zondag 22 januari, in en rond het Werkwarenhuis op Tramkade 22-24 in ‘s-Hertogenbosch is open van 11:00 – 17:00 uur.

Ontmoetingsplek voor sociaal en creatief ondernemers
Do Good Market bij het Werkwarenhuis is de plek waar alle sociale maatschappelijke initiatieven uit de stad samen komen en sociaal duurzame producten en diensten uit de buurt getoond en verkocht worden. Als bezoeker kun je door middel van bewondering, solidariteit en een aankoop iets goeds doen: ‘DO GOOD’. Een goed voornemen voor 2017.

Samen werken aan een sociale en lokale economie
De gezellige zondagsmarkt staat ook deze keer vol met zelfgemaakte producten, culinaire hapjes uit de buurt, fijne muziek en diverse workshops. Deelnemende werkplaatsen van Social label presenteren zich zoals Reinier van Arkel (Vught), Cello zorg (Den Bosch) Artenzo/Amarant (Tilburg) en Cambio buurtbeheer (Deventer) met hun gerecyclde fietsen. Samen met andere mooie maatschappelijke initiatieven uit de omgeving zoals ‘Zorgboerderij de Locatie’ die verse producten levert aan restaurant Van Aken in het Werkwarenhuis. En ‘Bij Katrien’ uit de binnenstad van Den Bosch, de Kunstfabriek uit Oss, Imkerij Stad en Streek, en verschillende creatieve ondernemers. Alle deelnemers dragen bij aan een sociale economie met mooie en eerlijke producten.

social label