DO GOOD MARKET

Inschrijvingen eerste editie DO GOOD MARKET van start!
Voor de eerste editie van de DO GOOD MARKET op zondag 27 september op Tramkade in Den Bosch kan vanaf nu worden ingetekend. Ben je een creatieve en/of sociale ondernemer, iemand die mooie zelfgemaakte producten met een sociaal doel maakt? Schrijf je in! Natuurlijk, selecteren wij op sociale initiatieven. Ook kijken we naar creativiteit en originaliteit. Het product wordt het liefst aangeboden door de maker zelf. Want ook tijdens de DO GOOD MARKET zetten we de makers op het podium.

De eerste editie is een samenwerking tussen Social label en Welzijn Divers. 

 

dogood2

 

SocLabel-Tramkade-2404'15-115

DO GOOD, want het zit ‘m in de kleine dingen
De gezellige zondagsmarkt staat vol met zelfgemaakte producten met een sociaal doel, lekkere hapjes, workshops en fijne muziek. Iedere editie vind je hier een gevarieerd aanbod onder de passerelle van het Werkwarenhuis van Social label. Denk aan een drive-in timmershow, gerecyclede fietsen, culinaire lekkernijen, beschilderde tafelkleden en zo verder.

Waar sociale, creatieve en lokale ondernemers elkaar ontmoeten 
DO GOOD MARKET is een plek waar mensen hun verhaal kunnen vertellen en sociale producten verkopen. Daarnaast is het ook een plek voor nieuwe ontmoetingen tussen deelnemers en bezoekers. Bezoekers kunnen door middel van bewondering, solidariteit
en een aankoop iets goeds doen: ‘DO GOOD’.

DO GOOD MARKET, De markt met social & local goods in ‘s-Hertogenbosch vindt vier keer per jaar plaats. Een selectie van lokale, creatieve en sociale ondernemers en organisaties uit de omgeving presenteren en verkopen bijzondere zelfgemaakte producten met een sociaal doel. Ondernemende bewoners, creatieve ondernemers, zorgpartijen, buurtinitiatieven, social entrepreneurs, onontdekte koks, creatieve buren, enz. kunnen zich vanaf nu inschrijven.

WAAR: Werkwarenhuis Social label, onder de passerelle op Tramkade 20, ‘s-Hertogenbosch.
TIJD: 12:00-18:00 uur
WANNEER: 27 september 2015
GRATIS ENTREE!

MEEDOEN?

Voor de eeste editie van de DO GOOD MARKET is het vanaf nu mogelijk om in te schrijven. Via onderstaande links kom je terecht bij het inschrijfformulier voor productverkoop of workshops.

PRIJS: standhouders kraamprijzen: € 50 (organisaties) € 15 (particulieren)

Zijn we iets vergeten te vermelden of wil je graag nog iets anders vragen, stuur dan een mail naar Anne Nicolai, events@sociallabel.nl.

social label