Doorstroomhuis

Stephanie: “Ik wil graag weer werken. Kijken wat ik kan gezien m’n energiepeil. Dus ik heb via de gemeente de vraag uitgezet en zo kom ik hier terecht. Ik vind het fijn om bij te dragen aan een mooie plek.”

Vast team
Vrijwilligers melden zich spontaan aan. Stephanie, Janine en Polenka draaien inmiddels wekelijks mee. Als gastvrouw in het Werkwarenhuis staan ze geïnteresseerde bezoekers enthousiast te woord. Anne kreeg na haar afstudeerstage een Startersbeurs aangeboden en is sinds deze maand vaste medewerker in het Werkwarenhuis verantwoordelijk voor back office en events. Ze wordt daarin bijgestaan door Marc in de back office en Marcus bij events.

Werk/leer trajecten  
Komende tijd groeien de werkervaringsplekken en bouwen we samen met maatschappelijke partners aan de nieuwe ontmoetings- en werkplaats. De samenwerking met werk-ontwikkelbedrijf WeenerXL, Cello zorg, Reinier van Arkel, Divers, Juvans en MEE krijgt daarmee een vervolg. Ook met onderwijs o.a. KW1College en Avans Social Studies gaan we komende tijd samenwerkingen aan.

Doorstroom
Vanaf het startsein van het Werkwarenhuis mei vorig jaar werken we samen met werk-ontwikkelbedrijf WeenerXL ‘s-Hertogenbosch voor werkervaringsplekken om mensen nieuwe mogelijkheden aan te reiken. Jezelf kunnen ontplooien en meedoen in een positieve inspirerende omgeving, is voor ieder mens belangrijk.

Meewerken?
Voor onze vrijwillige ‘pool’ gastvrouwen/-heren kunnen we altijd versterking gebruiken. Daarnaast is er ruimte voor een afgestudeerde (via de Startersbeurs) en zijn we op zoek naar een ervaren bedrijfs-voerder via de Meesterbeurs. Iemand met ruime commerciële ervaring en financieel inzicht. Je komt te werken in een dynamisch team in een creatieve en sociale setting op een industriële locatie.

Voor meer info: mail@sociallabel.nl

social label