Even voorstellen

Nieuwe Raad van Toezicht leden

Afgelopen periode zijn Geertje Pruijsers en Frans Hofkens toegetreden tot de Raad van Toezicht van stichting Social label. We stellen ze graag aan je voor.


Frans Hofkens
is Head of Business Development & lid General Management Committee CACEIS Investor Services NL. In deze ‘Leadership role’ werkt hij met een team binnen de financiële sector aan creatieve & waardevolle oplossingen op het gebied van asset servicing. Daarnaast zet Frans zich zowel bij CACEIS als bij zijn vorige werkgever, Northern Trust Corporation, al jaren in als actief lid van het Corporate Social Responsibility team. Binnen dit team worden ideeën gelanceerd & geïmplementeerd die een duurzame & positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Geertje Pruijsers is een ervaren toezichthouder in kunst en cultuur. Zo is zij ruim  acht jaar als toezichthouder verbonden geweest aan de Design Academy Eindhoven en was zij tevens voorzitter van de renumeratie commissie. Onlangs is zij toegetreden tot voorzitter van de Raad van Toezicht van het Schoenenkwartier in Waalwijk. Geertje is een positief kritische toezichthouder met meerjarige ervaring onder meer als internationaal directeur communicatie & marketing bij de Antea group. Daarnaast werkte zij als communicatiemanager bij Woonbedrijf Eindhoven waar ze zich inzette voor diverse maatschappelijke projecten.

We zijn blij met de betrokkenheid van deze ervaren professionals.

social label