Expo’s & lectures

Expo in Madrid
De Social label collectie is net terug van de expositie ‘Sin límites‘ in Madrid. Deze expositie is samengesteld door Yksi Ontwerp in samenwerking met DIMAD, de vereniging van Madrileense vormgevers en de Nederlandse ambassade in Madrid. De expositie toonde hoe een selectie Nederlandse ontwerpers mensen met een beperking helpt om die beperking om te zetten in kansen en mogelijkheden. De expositie is nog in Eindhoven bij Yksi te zien tot 12 april.

Lectures sociale innovatie

Social label geeft lezingen tijdens diverse bijeenkomsten over innovatie in het sociale domein, zoals VNG en het onlangs gehouden congres van AVANS, MEE, Juvans en Divers getiteld ‘Het kan wel!’ Steeds meer organisaties ontdekken ook het Werkwarenhuis op Tramkade 20 in Den Bosch als inspirerende plek voor een bijeenkomst of werksessie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LivingLab
Naast het opbouwen en tonen van de Social label-collectie met betrokken werkplaatsen en ontwerpers geeft Social label vorm aan de platform-/labfunctie ism wetenschap, onderwijs, overheid en ondernemers via presentaties, (inter)nationale exposities, sociaal innovatief praktijk-onderzoek en lezingen over maatschappelijke vernieuwing via de kracht van kunst, design en communicatie.

Publiekscolleges ism wetenschap
Daarnaast initieert Social label ism wetenschappers als prof Arie de Ruijter en Jac van der Klink (Tranzo/UvT) Publiekscolleges met thema’s als solidariteit, inclusiviteit, ieders waarde aan het werk. Binnenkort kondigen we het volgende publiekscollege #3 aan over empathie, kernwaarde voor een inclusieve wereld.

social label