Fabriek on Tour naar Amarant Breda

Social label reist langs verschillende plekken in Brabant. Woensdag 26 juni van 11.00 tot 15.00u is de Fabriek on Tour bij Woodworks, de houtwerkplaats van Amarant in Breda.

De mobiele Fabriek on Tour is een reizende installatie en ontmoetingsplek ineen waar makers en werkplaatsen live workshops geven en verhalen delen met publiek. Samen tonen we op woensdag 26 juni een doorlopend programma van 11.00 tot 15.00u met live workshops, muziek & podcasts/beeldradio.  

De entree is gratis. Welkom!
Locatie: houtwerkplaats Woodworks van Amarant, Minervum 7344, Breda

Geert van Kempen van Woodworks Amarant is als pionier vanaf het eerste uur betrokken bij de eerste Social label productlijnen. Inmiddels bestaat stichting Social label 10 jaar en wordt de meubelserie die met Woordworks en ontwerper Piet Hein Eek is ontwikkeld, gemaakt door arbeidsmatige dagbestedingsplekken van Plan op Maat in Vught en in de timmerwerkplaats De Winkel die Werkt in de makersstraat bij het Social label Lab op Tramkade in Den Bosch.

De Fabriek on Tour van Social label is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen van werkplaatsen en de sociaal duurzame designcollectie waarmee Social label mooi werkt creëert voor iedereen. De houtwerkplaatsen Woodworks van Amarant in Breda en Plan op Maat uit Vught geven live workshops. De makers en begeleiders van Amarant tonen hun werkplaats aan publiek. Ook het Ambachtshuis Breda en Stichting Maatschappelijke Opvang/gemeente Breda doen die dag mee voor een mooie uitwisseling tussen makers van diverse werkplaatsen. Verschillende makers komen aan het woord tijdens de Fabriek on Tour. Presentator Elske Verbraak en filmer Ruut van der Beele maken podcasts voor radio Social label.

Met de Fabriek on Tour viert Social label de spelende mens, cultiveert een empathische samenleving voor een economie die niemand aan de kant laat staan. Fabriek on Tour is een initiatief van stichting Social label ondersteund door de Provincie Noord-Brabant.

social label