Fabriek on Tour naar Hal36 Cello zorg

Milenka (maker bij werkplaats Cello/Hal36) ontvangt samen met haar collega’s de mobiele Fabriek on Tour.

De Fabriek on Tour reist langs verschillende plekken in Brabant. Een ontmoetingsplek waar makers en werkplaatsen die meewerken aan de Social label producten live workshops geven en verhalen delen met publiek.

Op donderdag 2 mei was de Fabriek on Tour bij HAL36 in Sint Michielsgestel. Een mini festival met DJ, ranjabar, lekkere hapjes, bloemen en natuurlijk mooie zelfgemaakte producten. Het zonnetje scheen, het werd een stralende dag. Hieronder een mooie impressie van de gezellige middag met trotse makers.

Naast familie en vrienden kon publiek kennis maken met de makers van het verhalend servies Social label > KOM, een ontwerp van Edwin Vollebergh/studio Boot. De keramiekwerkplaats van Cello verzorgde live workshops servies plakken en tours in de gieterij en de plantenkas op het terrein. Timmerwerkplaats De Winkel die Werkt van Plan op Maat gaf demonstratie van het maken van Social label HOUT meubellijn, een ontwerp van Piet Hein Eek.

Naast deze live workshops was er muziek en werden de bloemetjes buiten gezet. De Social label Fabriek viert de spelende mens, cultiveert een empathische samenleving voor een economie die niemand aan de kant laat staan.

Fabriek on Tour is een initiatief van stichting Social label ondersteund door de Provincie Noord-Brabant. Met de regeling ‘Levendig Brabant’ plust de Provincie Noord-Brabant initiatieven uit de samenleving die bijdragen aan een mooier, fijner, of gezonder Brabant.

Willy van De Winkel die Werkt geeft samen met collega’s live workshop meubels maken naar ontwerp van Piet Hein Eek

 

Jaap samen met Edwin Vollebergh/studio Boot ontwerper verhalend servies

 

 

 

 

 

Ook het Social Label team, waaronder Moniek en Frederique, warenvan de partij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

social label