Fabriek on Tour naar HAL36 bij Cello zorg

De Fabriek on Tour reist langs verschillende plekken in Brabant


De mobiele Fabriek on Tour is een ontmoetingsplek waar makers en werkplaatsen die meewerken aan de Social label producten live workshops geven en verhalen delen met publiek.

Op donderdag 2 mei vanaf 11.00u is de Fabriek on Tour bij HAL36
Hoogstraat 36a in Sint Michielsgestel
Doorlopend programma van 11.00 tot 15.00u met live workshops,
muziek & (bloemen)markt. Gratis entree. Welkom!

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de sociaal duurzame designcollectie waarmee Social label mooi werkt creëert voor iedereen. De keramiekwerkplaats van Cello verzorgt live workshops servies plakken en tours in de gieterij en de plantenkas op het terrein. Cello zorg maakt samen met Reinier van Arkel het verhalend servies Social label KOM, een ontwerp van Edwin Vollebergh/Studio Boot. Timmerwerkplaats De Winkel die Werkt van Plan op Maat geeft demonstratie van het maken van Social label HOUT meubellijn, een ontwerp van Piet Hein Eek. Naast deze live workshops is er muziek en worden de bloemetjes buiten gezet. De Social label Fabriek viert de spelende mens, cultiveert een empathische samenleving voor een economie die niemand aan de kant laat staan.

Fabriek on Tour is een initiatief van stichting Social label ondersteund door de Provincie Noord-Brabant. Met de regeling ‘Levendig Brabant’ plust de Provincie Noord-Brabant initiatieven uit de samenleving die bijdragen aan een mooier, fijner, of gezonder Brabant.

social label