Favoriet van Fietje, VTwonen

De tafellamp uit de Social label productlijn KLUIS -allemaal mooie ontwerpen voor je werktafel- is ontworpen door het duo Kranen/Gille. Deze eye catcher is nu gespot in VT wonen magazine.

Fietje, stylist bij VT wonen en TV programma ‘Weer verliefd op je huis’, toonde haar favoriete lampen, vanwege de kleur, de vorm om een statement mee te maken.

De tafellamp van Social label is niet alleen eigenzinnig qua vorm en materiaal maar staat ook voor mooi werk voor iedereen. Deze lamp wordt gemaakt in het Atelier Assembly in het Social label Lab door mensen die een plekje terug willen veroveren in de maatschappij. Ontwerpers Jos Kranen en Johannes Gille zijn hier elke week als ateliermeester aan de slag.

Kom gerust zelf een kijkje nemen in het Social label Lab (do- ™ za-) waar naast de shop ook de ateliers zijn ingericht waar via het samen werken en leren nieuwe groepen creatieven ontstaan voor nieuwe kansen. Meer info over de tafellamp, vind je op online Social label shop

nb:
In de serie Social label KLUIS ism ontwerpduo Kranen/Gille verscheen onlangs ook de grotere werklamp. De lampen zijn een vervolg op de opbergdozen voor op je werktafel en kleine kluisjes van vertrouwen.

social label