Backstage

Fotosessie RIBW Brabant
De voorbereidingen voor de introductie van het nieuwe label met ontwerper Kiki van Eijk en werkplaatsen textiel/leer en hout van RIBW Brabant zijn in volle gang. Alle makers en begeleiders verzamelden zich begin september in de werkplaats van RIBW Brabant om op de foto te gaan met ontwerper Kiki van Eijk. Naast de groepsfoto’s zijn alle mensen een voor een op hun mooist geportretteerd en geïnterviewd. Komende tijd lichten we de makers uit en vertellen we meer over het maakproces. Pauline bijt de spits af.

Pauline’s liefde voor het maken
Nog maar een jaartje draait ze mee bij RIBW Brabant. Voor haar toekomst ziet ze een creatieve opleiding voor zich waar ze veel met haar handen moet werken. Voorlopig kan ze haar hart ophalen, het vakmanschap verbeteren in de werkplaatsen van RIBW Brabant. Zeker nu het maken naar een hoger niveau wordt getild met het werken aan een designproduct. Pauline kan al aardig overweg met hout maar ook het fijnere handwerk is bij haar in goede handen. Dat komt goed uit bij de productlijn die Kiki voor hen heeft ontworpen.

Pauline: “Ik vind het heel bijzonder om vanaf begin betrokken te zijn en stap voor stap het maakproces tot een designproduct mee te maken“.

Het publiek moet nog even geduld hebben. Op zondag 23 oktober 10.30u presenteren we deze nieuwe Social label- product lijn i.s.m. alle begeleiders, makers en ontwerper Kiki van Eijk tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

social label