Gastvrouwen

Instroom, uitstroom, doorstroom

We werken met vrijwilligers en instromers die graag willen meewerken aan de beweging van Social Label. Verantwoordelijk als gastvrouwen voor de design shop die te bezoeken is in het Social label lab in het Werkwarenhuis.

 

Frederique is een veelzijdig persoon met een sociaal hart en kennis van hospitality. Na een burn out in onze drukke samenleving, klopte ze aan bij Social label. Komend uit een ‘designersnest’ was zij al bekend met het designmerk Social label. Samen hebben we een stappenplan gemaakt van vrijwilliger naar shopmanager. Ze omarmt de collectie en is onlangs doorgestroomd naar een betaalde parttime baan. Als vaste kracht heeft ze een coördinerende rol voor de in- en verkoop en het faciliteren van de ateliers. Zij is het aanspreekpunt van de Social label shop, zowel fysiek als online.

Rechts op de foto


Lucienne
is een van de gezichten van de Social label shop. Als shopmedewerker is ze iedere week een paar uur aanwezig om diverse taken in en om de shop op zich te nemen. Lucienne werkt als vrijwilliger zodat ze haar eigen tijd en ritme kan bepalen. Niet iedereen heeft het gegeven fysiek te kunnen vertrouwen op zijn of haar lijf. Met haar sensitieve skills weet ze als geen ander de goede verhalen te selecteren uit het Social label servies. Alle bestelde Social label producten worden door haar met veel zorg en liefde ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje voor de koper.

Links op de foto

 

social label