Hart onder de riem steken

Maart 2020

Tijdens Dutch Design Week 2019 liet de Social label beweging zich zien en horen. Want het moet anders. De druk in onze samenleving is te groot.  Mensen vallen buiten de boot.  Met de kreet ‘Life is a Bitch’  van maker Isabelle van het verhalend Social label servies vroegen we aandacht voor het welzijn van de mens op deze planeet. 

Nu door het corona virus krijgen we te maken met een andere wereld. Het zal zeker niet meer hetzelfde zijn. We willen positief zijn en kijken wat we kunnen betekenen voor elkaar. 

 

——————

Boodschap

——————

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Veel mensen kunnen in deze onzekere tijd rond COVID-19 wel wat extra warmte en troost gebruiken. Wat is er dan leuker om een Social label product te ontvangen. Als je bij je bestelling je persoonlijke boodschap mailt, schrijven we die op een ansichtkaart die gratis wordt meegestuurd naar de ontvanger.  Laat via onze online shop, sociallabelshop.nl een special gift bezorgen met een persoonlijke boodschap.

Mail je boodschap naar shop@sociallabel.nl 

 Echte vooruitgang is het vermogen om meer mens te zijn.  De 25 poster quotes die we verzamelden van makers, stakeholders & ontwerpers uit de beweging kun je hier bekijjken Bij aankoop van Social label producten vanaf 50,-  in de sociallabelshop.nl  krijg je in de maanden maart, april en mei

——————

Thuis werken

——————

Ook bij Kleigoed, Cello 

Het plakken van het servies elke donderdag bij Social label in het Werkwarenhuis aan de Bossche Tramkade is vanwege corona ook tijdelijk stop gezet.  Gelukkig leggen de makers zich er niet bij neer en plakken nu thuis verder. We zijn benieuwd welke verhalen we staks terug zien op de serviesstukken!

SAVE THE PLANET AND HER PEOPLE

social label