Hello Human !

Inclusivity can not without moral entrepeneurship
Presentatie Social label X verschillende ontwerpers Dutch Design Week 17-25 Oktober 2020

————

Na ‘Be positive’ (2018) en ‘Save the planet & her people’ (2019) is het nu tijd voor de dialoog: ‘Hello Human’ (2020). Want de noodzaak om de tweedeling tussen jong en oud, kansrijk en kansloos, inwoners en nieuw komers te verkleinen, is belangrijker dan ooit. Dit jaar staan we sinds al die jaren voor het eerst niet op de Dutch Design Week in Eindhoven. Social label zou deze DDW te gast zijn bij de Studio van Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk. Natuurlijk zijn we online nog steeds onderdeel van de Dutch Design Week 2020 die wegens COVID19 alle fysieke presentaties en ontmoetingen heeft moeten cancellen.

We bieden een alternatief programma in ’s-Hertogenbosch met rondleidingen, radio Social label, live workshops, expo. En het World Hope Forum een initiatief van trendforecaster Lidewij Edelkoort en Philip Fimmano. We zijn trots dat Petra Janssen, ambasadeur voor Nederland mag zijn en we het eerste webinar ‘hosten’ vanuit het Social label Lab in ‘s-Hertogenbosch.

————

RONDLEIDINGEN  | DESIGN MET BETEKENIS

Vanuit het Social label Lab, designlab voor maatschappelijke vernieuwing tonen we de sociaal duurzame designcollectie met 19 bevlogen ontwerpers en gaan de dialoog aan voor een moreel maatschappelijk kompas naar een inclusieve wereld. Voor waardevol werk en waardering voor iedereen. We bieden bezoekers de mogelijkheid voor gratis rondleidingen en ontmoetingen in het Social label Lab op Tramkade 24 in ’s-Hertogenbosch in de week van 19 t/m 25 oktober. Reserveer je plekje voor max 4 personen via info@sociallabel.nl

 

————

RADIO SOCIAL LABEL  | HALLO HALLO WIL JE OP DE RADIO?
Radio Social label is speciaal voor mensen in werkplaatsen opgezet om het isolement door corona te doorbreken. De eenzaamheid tijdens corona vraagt aandacht. Tijdens het gesprek tussen maker Debbie en Minister President Mark Rutte had Debbie een prangende vraag. Wanneer mag ik uit mijn “gevangenis?”. Radio Social label heeft een pilot van 12 uitzendingen gedaan tijdens de eerste lockdown. Nu pakken we de draad op. Speciaal voor Radio Social label heft theatermaker Peer de Graaf een ‘jingle’ in de vorm van een rap gemaakt. In de uitzending komt hij live spelen en zingen voor een positieve vibe om alle makers een hart onder de riem te steken.

zie programma

————

 

Meer willen weten over design, creatief ondernemerschap en het ontwerpen van arbeid?
Lees verder in ons boek “Social label Works” (NED/ENG)
We hebben een speciale prijs van 30 euro tijdens de Dutch Design Week.
Koop hier en ondersteun de Social label foundation

Petra Janssen & Simone Kramer
founders Social label

 

social label