Thierry in de werkplaats van Dick van Hoff

dick werkplaats

Dick van Hoff is ontwerper en als docent betrokken bij de Master-opleiding Social Design van de Design Academy Eindhoven. Bij Cambio buurtbeheerbedrijf uit Deventer werkt hij samen met Thierry aan Social label >VEEG.

Handen uit de mouwen
Het stikt van de goede ideeën. Jammer dat het vaak papieren projecten blijven’. Wat hem aan Social label bevalt, is de insteek: ‘Niet te lang ouwehoeren, maar erin vliegen’. Die ‘mouwen-opstroop’ mentaliteit zien we terug bij Cambio en bij Dick die het liefst in de werkplaats aan het werk is.

Gunfactor
Thierry kreeg alvast een spoedcursus lassen in de werkplaats van Dick van Hoff in Arnhem. Samen hebben ze de eerste prototypen van de bezem gemaakt.

‘ALS HIJ IN DE WERKPLAATS EEN BEZEM LAST, ZIE JE HEM GROEIEN. VAN WEGGEGOOIDE STUKKEN FIETSFRAME MAKEN WE DE STEEL. NATUURLIJK HEEFT DIE BEZEM OOK EEN GUNFACTOR. JE DONEERT EEN BEDRAG IN DE WETENSCHAP DAT JE ZO’N JONGEN VOORUIT HELPT.’

In de winkel kun je de bezem van Thierry en Dick kopen en meer mooi werk stimuleren. (vanaf 29 mei opening landelijk punt beschikbaar)

social label