Kijk hier: dit zijn de makers van >VAAS!

marie-cover2Na de photoshoot van een tijd terug waren ze al helemaal opgewonden en vereerd. De makers van >VAAS waren nog nooit zo door een professionele fotograaf op de foto gezet. Als klap op de vuurpijl verschenen ze met die foto’s ineens in bladen. Zelfs in buitenlandse magazines. Ze voelen zich speciaal, gaan bijna langs hun schoenen lopen. Ook andere makers van de werkplaats vinden hun avontuur reuze spannend.

In de tussentijd dat Oswin zijn vazen draaide, ging Roderick aan de slag met een ontwerp voor de kroon. Die kroon moest gegoten worden en dat zouden de collega-makers van Oswin doen. Keramiste Olga Pullens kwam workshops geven en de eerste kroon werd gegoten en afgewerkt. Nu is het zover. Het is klaar. We kunnen Social label >VAAS presenteren. Deze kanjers spelen de hoofdrol; maak kennis met de makers en begeleiders van >VAAS!

Marie-Christine. Behalve keramiek schildert ze ook. Het liefst reptielen, vogelspinnen en vissen. Maar keramiek is interessanter. Ze wil overal meer van weten en zelf gaan gieten.
Heeft het erg naar haar zin als ze aan haar eigen dingen mag werken.
‘Door Social label kan ik samenwerken met Oswin. Ik ben trots
op hem. Blij dat ik samen met hem en de rest van de makers
op de website sta en mijn werk wordt gezien.’

 

social label