Kom kijken tijdens open Monumentendag

8 & 9 september

“Het ontwikkelen van een nieuwe identiteit behoedt een oude fabriek voor sloop en geeft ruimte aan nieuwe idealen”
jury Erfgoedprijs 2017 Noord-Brabant over de nominatie van het Werkwarenhuis Social Label

Gesamtkunstwerk

Op 8 september 14.00 uur onthullen we na een kort woordje van Patrick Timmermans, directeur Erfgoed Brabant de 3D animatie in het Social label Lab, Werkwarenhuis op Tramkade 24 om 15.3 in Den Bosch.

De 3D animatie ontwikkeld door Job Op de Maan ism afgestudeerden Master Institute AKV St Joost in een installatie van Geert Snijders Design maakt de transformatie naar Monument van de Toekomst zichtbaar. De kracht van verbeelding krijgt vorm in de praktijk en daarmee ook het werk van jonge makers.

Bezoek tijdens de Open Monumentendag op 8 en 9 september het onlangs geopende Social label Lab. Ontwerper Piet Hein Eek werd gevraagd voor de architectuur (Eek en Dekkers – Piet Hein Eek Architecture) en ontwerper Edwin Vollebergh (Studio Boot) deed de inrichting. In de monumentale conceptstore met werk-units gemaakt van herbestemde graansilo’s en watertorens kun je de sociaal duurzame designproducten van Social label bewonderen en via een aankoop bijdragen aan waardevol werk voor iedereen. Loop daarna binnen bij Restaurant Van Aken in het Werkwarenhuis waar een diversiteit aan bezoekers samen eten, drinken en ideeën uitwisselen. Gratis entree.

De 3D animatie kwam mede tot stand door een bijdrage van Gemeente ‘s-Hertogenbosch

aanvang vanaf 11:00 uur
entree gratis

 

 

social label