aftrap feestjaar 10 jaar social label

Dit jaar bestaat stichting Social label 10 jaar. Het startpunt van een feestelijk jaar wordt gegeven tijdens de Designweek in het Isola district in Milaan met een nieuwe design product waarmee het verhaal van de bijzondere reis van de initiatiefnemers en community wordt verteld. Daarnaast is er een speciale makersbijeenkomst op donderdag 16 mei en open huis voor publiek op zondag 19 mei.
Hierover binnenkort meer!


Social label viert de spelende mens tijdens haar 10 jarig jubileum

Ontwerpen van arbeid als statement voor een andere kijk op werk, participatie & waardering voor iedereen. Sinds 2014 bouwen initiatiefnemers Social label, Petra Janssen (studio Boot) en Simone Kramer (C-mone), vanuit het Social label lab in Den Bosch, nu 10 jaar aan een betekenisvolle designcollectie & community i.s.m. zorg, onderwijs en re-integratie.

Met dit positieve activisme werkt stichting Social label aan een groeiende inclusieve beweging met inmiddels meer dan 50 sociaal duurzame designproducten i.s.m. de top uit het Nederlandse designveld, Social label ateliers en werkplaatsen in Nederland. Een activiteitenprogramma en gebruiksvoorwerpen voor in en rond het huis.

Samen met een veelzijdig drempelloos programma In het lab voor maatschappelijke vernieuwing genereert Social label nieuwe inzichten voor een samenleving waar niemand aan de kant staat. Design met betekenis. Hiermee viert Social label de spelende mens en cultiveert een empathische samenleving waarin iedereen zich kan laten zien.

Omdat we kunnen maken wat we willen, kunnen we worden wie we zijn.

social label