Nieuw begin

——————

Stem af op Radio Social label 

Deze ongewisse tijd vraagt veel van iedereen. Om juist de kwetsbare mensen die nu niet naar dagbestedingslocaties kunnen, te blijven betrekken en zo goed mogelijk mee te nemen vroeg zorgorganisatie Amarant Social label om hulp. Samen kijken we naar wat nodig is en vragen ook zorgbegeleiders en makers van andere werkplaatsen om suggesties. Om de Social label community te versterken, juist nu we elkaar het hardst nodig hebben, zetten we een speciaal radio internetkanaal op. Vanuit het Social label Lab willen we vanaf 9 april elke donderdagmiddag uitzendingen gaan verzorgen. Wil je meedoen, heb je ideeen? Meld je dan via radio@sociallabel.nl 

Stay safe and stay tuned!

 

kijk hier

——————

Samenwerking

——————

Rick Brink, Minister Gehandicapten zaken

Mensen met een beperking en hun omgeving maken zich grote zorgen over het COVID-19 virus. Rick Brink, minister Gehandicapten zaken, roept redacties van programma’s op om ook oog te hebben voor deze zorgen. Door de sociale isolatie ligt ook eenzaamheid op de loer. Daarom is Rick blij dat de KRO-NCRV het Corona Quarantaine Contact in het leven heeft geroepen.

Geef je op via kro-ncrv.nl/corona als je met iemand in contact wil komen voor een leuk of goed gesprek. Luister de eerste uitzending van Radio Social label met oa interview Rick Brink en werkplaatsen die deel uit maken van de Social label beweging.

social label