Op bezoek in het Torentje

Vanochtend ging Social label met Debbie en haar moeder op bezoek bij Minister President Mark Rutte in het torentje. We zijn hartelijk ontvangen op het Binnenhof in Den Haag. Na het interview bij radio Social label ‘ Hallo Hallo ik wil op de Radio’ nodigde hij ons uit om na de corona tijd elkaar persoonlijk te ontmoeten met zelfgebakken appeltaart van Debbie.  We hadden genoeg tijd om ook nog even te hebben over de missie van Social label. Met veel interesse is kennis genomen van onze beweging en ons boek over het ontwerpen van arbeid via design en communicatie. Mark Rutte had ook nog een presentje voor Debbie, een mooie tas van het torentje. Laat Debbie nu net tassen verzamelen! Het was een mooi gesprek en prettig ontvangst. Toen werd het tijd voor de foto’s. Debbie wilde graag op zijn plek zitten en dat mocht en dat is een mooi portret geworden.  Wordt vervolgd!

————————-

Wie is Debbie?

Debbie is een maker bij Cello zorg waar mensen met een beperking wonen en werken. Ze heeft eerst gewerkt  met een groep aan het verhalend servies van Social label en daarna is ze gaan werken bij de bakkerij van Cello zorg.

—————————

zie hieronder een foto verslag 22 maart 2023

Debbie met Minister President Mark Rutte op de foto in zijn werkkamer in het Torentje.

 

 

Debbie geeft MP Mark Rutte haar zelfgebakken taart van dagbesteding Cello zorg.

Petra en Simone geven uitleg over het verhalend servies van  ontwerper Edwin Vollebergh Studio boot ism Cello zorg en Reinier van Arkel

 

Mark Rutte leest een brief die Debbie speciaal had geschreven om aandacht te vragen voor diverse onderwerpen die zij belangrijk vindt.

Nog even allemaal op de foto van links naar rechts

Simone (SL) , Debbie (maker Cello), Mark Rutte (MP) , Angelique (moeder Debbie), Petra (SL)

Wat lief, ook Mark Rutte en zijn medewerkers hadden extra aandacht voor Debbie. Ze kreeg een tas met het torentje erop en erin.

Mark Rutte legt hier uit aan Debbie waar we zitten. Het was een geslaagd bezoek.

foto; Frank Sars Rijks overheid

—————————

link radio Social label

Link boek Social label Works

—————————

 

social label