Open Huis 10 jarig bestaan

Aftrap feestjaar 10 jaar Social label

Dit jaar bestaat stichting Social label 10 jaar. Het startpunt van een feestelijk jaar wordt gegeven tijdens de Designweek in het Isola district in Milaan met een nieuw designproduct waarmee het verhaal van de bijzondere reis van de initiatiefnemers en community wordt verteld. Daarnaast is er een speciale makersbijeenkomst op donderdag 16 mei en open huis voor publiek op zondag 19 mei.

Vanuit positieve activisme werkt stichting Social label aan een groeiende inclusieve beweging met inmiddels meer dan 50 sociaal duurzame designproducten i.s.m. de top uit het Nederlandse designveld, Social label ateliers en werkplaatsen in Nederland. Een activiteitenprogramma en gebruiksvoorwerpen voor in en rond het huis.


OPEN HUIS ZONDAG 19 MEI 2024

Social label lab / Social label shop
Tramkade 24 , Den Bosch
Vanaf 11.00 uur, gratis entree

Wees welkom en bekijk onze gehele collectie.
Die dag is ook de Vintage Treasure Market in het Werkwarenhuis
en de werkplaatsen in de Makersstraat zijn open.


Social label viert de spelende mens tijdens haar 10 jarig jubileum

Ontwerpen van arbeid als statement voor een andere kijk op werk, participatie & waardering voor iedereen. Sinds 2014 bouwen initiatiefnemers Social label, Petra Janssen (studio Boot) en Simone Kramer (C-mone), vanuit het Social label Lab in Den Bosch, nu 10 jaar aan een betekenisvolle designcollectie & community i.s.m. zorg, onderwijs en re-integratie. Social label viert de spelende mens en cultiveert een empathische samenleving waarin iedereen zich kan laten zien.

Omdat we kunnen maken wat we willen, kunnen we worden wie we zijn.

 

Cadeautip: nieuwe editie boek Social label Works

Het 10 jarige bestaan van stichting Social label is de gelegenheid bij uitstek voor een nieuwe editie van het boek Social label Works. Na de uitgave van de eerste editie in 2019 tijdens Design Week Milaan kunnen we diverse nieuwe hoofdstukken toevoegen. Op deze manier willen we de opgebouwde kennis en ervaringen voor een sociaal duurzame economie delen en verder brengen. Met aandacht voor de creatieve gebiedsontwikkeling Tramkade en de veelzijdige drempelloze plek, het Social label Lab in het Werkwarenhuis.

Het flexibele karakter en het samenbrengen van verschillende mensen en ideeën intrigeert,
aldus Jury Dutch Design Awards, nominatie Habitat

Klik hier voor een bijdrage voor het maken van nieuwe editie boek Social label Works

social label