Publiekscollege #2

“Ieders Waarde aan het Werk”
met Professor Jac van der Klink, UvT

Op zondag 29 november 15.00-16.30u
In het auditorium van het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch

Social label verbeeldt een andere kijk op werk, een sociale economie waarin ieders waarde telt. Na Publiekscollege #1 over Inclusiviteit met Prof. Arie de Ruijter is Prof. Jac van der Klink onze gastspreker. Deze keer op locatie in het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch als afsluiting van de expo Bosch Geluk van het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch.

hosti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professor Van der Klink is verbonden als bijzonder hoogleraar Psychische Gezondheid en Duurzame Inzetbaarheid in Arbeid aan Universiteit van Tilburg. Hij richt zich op onderzoek naar factoren die van invloed zijn op participatie in werk en de toepassing van interventies in de praktijk. Het Werkwarenhuis van Social label in Den Bosch is naast conceptstore ook praktijklab waar dingen uitgeprobeerd kunnen worden.  Vanuit design / kunst / onderzoek / wetenschap verkennen we tijdens de publiekscolleges de nieuwe waarden voor werk met de menselijke maat als uitgangspunt.

_BWC8494-1

De koek is nooit op! Reuzehostie gemaakt bij Kentalis.

Aanmelden? Voor 25 november via aanmelden@sm-s.nl onder vermelding van ‘Publiekscollege Social label’. Voor- of na het publiekscollege kun je de expo Bosch Geluk bezoeken. Na aanmelding  ontvang je een bevestiging met een vrijkaart voor de expo Bosch Geluk en tevens toegang tot publiekscollege #2.

_BWC9454-1

Expo Social label, Bosch Geluk / Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch

 

 

 

social label