Publiekscollege #5

INCLUSIEF (HER)ONTWERPEN VAN ARBEID
Expertisecentrum Inclusieve Arbeidsorganisatie ism Stichting Social label

ANDERS ORGANISEREN
PROF. FRED ZIJLSTRA, Professor of Work & Organizational Psychology, Department of Work and Social Psychology |Faculty of Psychology and Neuroscience | Maastricht University

Het expertisecentrum Inclusieve Arbeidsorganisatie biedt kennis en inzicht om organisaties en professionals te ondersteunen in het creëren van arbeidsplaatsen voor mensen met een arbeidsbeperking, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. De Universiteit van Maastricht en UWV hebben een methode ontwikkeld om arbeid te (her)ontwerpen om te kijken of er werk voor de doelgroep uit de Participatiewet kan worden gecreëerd binnen de organisatie. Daarmee wordt de organisatie ‘Inclusief’ en ontstaat er meer diversiteit van talenten binnen een organisatie.

ANDERS KIJKEN
SIMONE KRAMER & PETRA JANSSEN, Initiators/founders stichting Social label | sociale onderneming Werkwarenhuis
Stichting Social label bouwt aan een inclusieve wereld via de kracht van design en communicatie. Waar iedereen naar vermogen meedoet, en waar betekenisvol werken en leven centraal staan. Daarbij werkt ze samen met diverse partners uit zorg, overheid en bedrijfsleven. Het Werkwarenhuis, thuisbasis van Social label, is ontmoetingsplaats en open lab in een. Waar gewerkt wordt aan andere oplossingen voor werk en meedoen. Twee keer per jaar organiseert Social label een publiekscollege i.s.m. wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen.

Datum : vrijdag 10 maart 2017 15.00u
Locatie: Werkwarenhuis op Tramkade 22-24, Den Bosch
www.werkwarenhuis.nl

Tickets
Studenten: op vertoon van studentenpas gratis | meld je hier aan via events@sociallabel.nl
Deelnemers Social label: gratis |meld je hier aan via events@sociallabel.nl 
Publiek: € 10,- p.p. incl. een kop koffie/thee | klik hier
Bedrijven: € 25,- p.p. incl. een kop koffie/thee | klik hier

social label