Duurzame samenwerking met tentenfabrikant De Waard

Van oude tenten naar design schorten 

De Waard heeft een prachtige actie op de Kampeer Kick-off op zaterdag 6 april 2024.
Lees hier meer over hun actie waarmee ze Social label een warm hart toe dragen.

Lever je oude tent in en ontvang een waardebon tot €250,- !

“Stichting Social label is een maatschappelijke werkplaats en maakt van oude tenten nieuwe, waardevolle producten. Bijvoorbeeld deze schorten op de foto die gemaakt zijn van gebruikte De Waard Tenten. Voor Social label zijn deze oude tenten altijd welkom. Helaas hebben wij alleen nieuwe tenten, maar we willen ze wel graag een handje helpen. Heb jij nog een oude tent liggen op zolder? Tijdens de Kampeer Kick-off kun je deze inleveren en krijg je er een 250,- euro tegoedbon voor terug die je kunt inleveren bij aankoop van een nieuwe tent (actievoorwaarden zijn van toepassing). Jouw oude tent doneren wij aan Social label en krijgt zo een mooi tweede leven!”

Actievoorwaarden:

  • De waarde van de bon is afhankelijk van het type tent dat wordt aangeschaft. Voor 2-persoonstenten geldt een bonwaarde van €100,- en voor familietenten een bonwaarde van €250,-.
  • Voor deze actie mogen alleen De Waard tenten ingeleverd worden. De grootte van de tent is verder niet van belang.
  • Deze actie is alleen geldig tijdens de Kampeer Kickoff en de tent moet worden ingeleverd op zaterdag 6 april 2024.
  • Per tent kan slechts één bon worden ingewisseld. Het is dus niet mogelijk om meerdere bonnen te gebruiken voor de aankoop van één tent.

Klik hier voor filmpje

Tijdens de kick off zijn Moniek en Lucienne, vrijwilligers bij Social label, aanwezig met de schorten uit de Social label-collectie gemaakt van oude De Waard-tenten. Meer info Social label > SCHORT

Ontwerp Borre Akkersdijk (BYBorre) uitvoering Social label craft atelier sinds 2014

social label