showUP 2-3 sept 2023

TOONAANGEVEND EN VERNIEUWEND

showUP heeft zich ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen.

Inmiddels doen meer dan 300 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en verrassende nieuwkomers vind je hier onder één dak.

De editie van 3-4 September 2023 zal gehouden worden in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

—————————————————————————–

Social label neemt met haar sociaal duurzame design producten opnieuw deel aan deze toonaangevende beurs in de Brabanthallen. Je kunt ons vinden op stand B64.
Social retail doen we samen .

Dank showUP voor de uitnodiging

—————————————————————————–

MEER DAN INKOPEN

showUP is meer dan een inkoopbeurs. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barista’s, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties.

De opzet van showUP is open en uitnodigend. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands van deelnemers zijn open en uniform zodat de producten centraal staan. Op een ongedwongen en overzichtelijke manier kun je nieuwe producten voor je winkel spotten en afspreken met je bestaande leveranciers.

Naast de deelnemende merken is er ruimte voor jong ontwerptalent, je ziet verrassende presentaties en onder de noemer listenUP is er een boeiend lezingenprogramma. Vast onderdeel is de trendpresentatie van  buro jantrendman, in the Trend Zone op de beursvloer worden de trends gevisualiseerd met bijbehorende producten van deelnemende merken.

Zó gaan inkopen en inspiratie opdoen samen.

meer weten

social label