new label >WAS & update >HOUT

DUTCH DESIGN WEEK EINDHOVEN

Social label presenteert op zondag 20 oktober om 11.00 uur

NEW LABEL
Social label >WAS
ism SMO Breda/Ik wil meedoen & Rianne Makkink (Studio Makkink&Bey)
.
Supported by Gemeente Breda

We zijn bijzonder trots om de 14e werkplaats in onze community te presenteren met een prachtig product gemaakt door zelfs 4 afdelingen bij SMO in de talentenfabriek de Faam in Breda. Met de vakkundige en enthousiaste begeleiding van de leermeesters is er iets moois onstaan. Mede dankzij ondersteuning van de gemeente Breda. Het samenwerkingsproject Social label >WAS & ontwerper Rianne Makkink (Studio Makkink&Bey) geeft SMO een start om in de toekomst aan te haken in een andere omgeving.

UPDATE
Social label > HOUT

ism ontwerper Piet Hein Eek en Amarant groep 

In 2012 startten we de eerste Social label productlijn met werkplaats Woodworks van Amarant groep. Een tafel met banken waarmee de mensen uit de werkplaats in Tilburg een hout opleiding krijgen en vakmanschap leren. Inmiddels zijn Joshua, Bjorn en Rhealy doorgestroomd. Amarant wil dat meer mensen kunnen instappen en onderdeel kunnen worden van Social label designlijn >HOUT. Ontwerper Piet Hein Eek ontwierp een stoel waarmee een nieuw werkstraatje ontstaat en diverse mensen eenvoudig mee kunnen doen. Van planken schuren tot het in elkaar zetten van de tafel en banken. Naast de makers van de werkplaats Woodworks in spoorzone van Tilburg doet ook de werkplaats van Amarant in Breda mee. Maker Jeroen heeft er nu ineens veel collega’s bij. Speciaal voor de groep is er een nieuwe foto gemaakt. Tijdens de DDW presenteren ze het prototype en kun je alvast je stoel reserveren.

Design met betekenis voor een waardevolle toekomst. Social label, een samenwerking om een verandering te maken voor meer kansen en fijn werk voor iedereen.

——————————–

Locatie:

Presentatie Social label >WAS en update >HOUT 

Zondag 20 Oktober In de Werkplaats van Piet Hein Eek 11.00 uur

aanmelden via info@sociallabel.nl

——————————–

Presentatie > Collectie&Community za 19 t/Zo 27 okt  

SAVE THE PLANET AND HER PEOPLE
Locatie Piet Hein Eek Perron (tegenover restaurant) Halvemaanstraat 30 5651 BP Eindhoven

 

foto: Rene van der hulst art-direction Petra Janssen

social label