Social return
Kerstkado met een missie
We brengen graag onze mooie Social label producten onder de aandacht. Vooral bij die bedrijven die de sociale missie in het hart hebben en als sociale koplopers bij willen dragen aan een betere wereld. Bedrijven die in willen zetten op social return kiezen hun kerstpakket met zorg.
Er zijn gelukkig vele inspirerende voorbeelden van Nederlandse social enterprises die wereldwijde vraagstukken als armoede en milieu aanpakken, zonder in te leveren op kwaliteit. Social label zet via de kracht van design in op werkcreatie voor mensen die aan de zijlijn staan. Via deze designproducten laat Social label een andere kijk op werk, produceren en consumeren zien. De liefde voor het maken en de aandacht zodat iedereen mee kan doen, staan centraal.
Bijdrage aan een mensgerichte economie
Het gaat erom inclusieve en duurzame waarden al aan de voorkant mee te nemen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Werk ontworpen op maat voor de mens voor zelfontplooiing en perspectief. Want dan ontstaan sociaal duurzame producten van hoogwaardig designkwaliteit waaraan iedereen zelfvoldoening voor terug krijgt. Precies dat verbeelden onze producten om een mensgerichte economie te stimuleren.
Of dat nu een kandelaar (20 euro) is ontwikkeld met ontwerper Kiki van Eijk en mensen met psychische problemen, mokken of kommetjes uit het verhalend servies van ontwerper Edwin Vollebergh met zorgorganisaties (vanaf 9,95), de bezem van Dick van Hoff of schort van textielontwerper Borre Akkersdijk met jonge schoolverlaters (60 euro).
Draag bij aan een mensgerichte economie via de aankoop van deze Social label producten ontworpen ism topontwerpers en inspireer je medewerkers en relaties. Laat zien dat het ook anders kan. Daar wordt de wereld meteen mooier van!
Bestellen?
Ben je geïnteresseerd, mail dan even met Madeleen via winkel@sociallabel.nl. Zij kan je meer vertellen over de mogelijkheden en zorgt er samen met onze gastvrouwen voor dat alles mooi en op tijd ingepakt wordt. Hiermee zorgen we ook weer voor mooi werk in het Werkwarenhuis waar mensen werkervaring-trajecten volgen.