Supporter

Kunstenaar Jackie Sleper is Supporter van Social label. Met de aankoop van de handgemaakte unica omarmt ze het verhaal en activiteiten van Social label. >VAAS is de bijzondere cocreatie van ontwerper Roderick Vos en Oswin samen met de makers van creatieve werkplaats Artenzo in Tilburg.

 

Jackie Sleper: “Het project is interessant om mensen die een beperking hebben en creatief zijn, te stimuleren en hen meerwaarde te bieden door met ontwerpers/kunstenaars samen te werken. Unieke objecten zoals >VAAS zijn zeer waardevol en daardoor een SCHAT in je ruimte.
Het laat mij zien dat de onvolmaaktheid in iedereen is gegeven, want wie heeft nou de beperking? Intussen ben ik als Supporter ook op pad gegaan”.

 

> VAAS zal binnenkort -naast het Werkwarenhuis van Social label in ‘s-Hertogenbosch- ook als pop up in het land te zien en te koop zijn.

 

Wil je ook Supporter worden via de aankoop van een van de 7 unica’s van Oswin en Roderick Vos om het verhaal van Social label te ondersteunen en mee te bouwen aan een inclusieve wereld? Stuur ons dan een mail.

Impressie Oswin Meijer aan het werk

Aanvankelijk draaide Oswin zijn potten alleen teruggetrokken in zijn eigen kleine atelier. Nu pakt hij het podium en toont zijn keramiekkunst aan de andere makers van werkplaats Artenzo. Mooi hoe Oswin plezier heeft in het maken en zich ook aan de wereld laat zien.

Oswin  2015-04-01 om 15.39.21