Van wie is de economie?

Social label x festival Van wie is de economie?

Op de bovenverdieping van het Social label Lab vind je niet alleen de ateliers waar wekelijks wordt gewerkt aan de Social label collectie maar ook een grote expositie ruimte waar regelmatig kunstenaars en festivals geprogrammeerd staan. Van 5 ™ 22 oktober is er een doorlopende expositie waarin uiting wordt gegeven aan het overkoepelende festivalthema
‘Van wie is de economie’?


Social label Lab voor maatschappelijke vernieuwing

Ontwerpen van arbeid als statement voor een andere kijk op werk & waardering voor iedereen. Initiatiefnemers Petra Janssen (studio Boot) en Simone Kramer (C-mone) bouwen vanaf 2014 aan een betekenisvolle designcollectie & community i.s.m. zorg, onderwijs en re-integratie. Hiermee viert Social label de spelende mens, cultiveert een empathische samenleving voor een economie die niemand aan de kant laat staan.
Socio economics.

BOVENVERDIEPING

Social label Ateliers
In het Social label Lab voor maatschappelijke vernieuwing dat in 2018 is geopend door Koningin Maxima zijn vijf ateliers: Craft, Assembly, Story, Move en Open (debat/lectures/tours) waar elke week ateliermeesters/ontwerpers samen werken met diverse mensen die een plekje willen (terug)veroveren in de maatschappij.

 


BEGANE GROND

Social label Collection & Community
Social label x various designers : Ilse Crawford & Oscar Peña, Piet Hein Eek, Dick van Hoff, Marc Mulders, Edwin Vollebergh/ Studio Boot, Borre Akkersdijk, Kiki van Eijk, Kranen/Gille, Joost van Bleiswijk, Studio Rens, Haiko Meijer / Onix, Roderick Vos, Edward van Vliet, Rianne Makkink / Studio Makkink & Bey, Brigit Vermeulen,
Jana Slegers, Kelly Vanneste, Iris Toonen, Mijke Pol, Simone Kramer (C-mone) en Petra Janssen (Studio Boot), studenten en werkplaatsen.


TE GAST

Naast de vaste Social label collectie en ateliers is onder meer werk van Constructlab, Cynthia Hathaway en Jatawangi Artfactory te zien in het Werkwarenhuis. Zie Werkwarenhuis voor meer info. 

 

 

social label