Verkoop – Socio Economics

Tijdens de Dutch Design Week kreeg Social label niet alleen mooie aandacht van publiek maar werd er ook daadwerkelijk verkocht. Via de aankoop stimuleren we mooi werk voor iedereen en een andere economie. Ook de nieuwste producten uit de Social label collectie die we tijdens DDW lanceerden, vielen in de smaak. Tot grote trots van alle makers die workshops gaven of aanwezig waren tijdens presentaties die week.

Zo was de workwear ism textielontwerper/ateliermeester Brigit Vermeulen een groot succes, de korte en lange jassen vlogen eruit. Het Craft atelier is aan de slag voor een nieuwe serie waarop al ingetekend kan worden via shop@sociallabel.nl  Ook de hand/wandspiegel ontwerp van Iris Toonen ism Assembleer atelier trok de aandacht van publiek en de eerste geïnteresseerden hebben zich gemeld. De posters met rake uitspraken van makers uit werkplaatsen en ateliers gemaakt door Edwin Vollebergh/Studio Boot met Mijke Pol zorgden voor een blik van herkenning en boeiende gesprekken.

Inmiddels is de shop in het Social label Lab op Tramkade 24 in Den Bosch weer aangevuld en is er weer een nieuwe ruime voorraad servies met nieuwe illustraties verkrijgbaar. Alle Social label producten zijn hier te zien en te koop en natuurlijk ook online via www.sociallabelshop.nl

Want zeg nou eerlijk, wie wil niet zo’n rake poster a 15,-  aan de muur!

 

social label