Verkoop succes

Super wow
De lancering van het verhalend servies Social label >KOM tijdens de Dutch Design Week bleek een doorslaand succes. Grote (kerst)bestellingen volgden van stichting DOEN, Liliane fonds en RIBW Brabant die hun medewerkers en vrijwilligers verrasten met een bijzonder pakketje. De sprekende kommetjes en mokken met kreten als ‘Altijd onderweg’ ‘Super wow’ of ‘Vrijheid’ vielen goed in de smaak. Het geluk van de maker wordt het geluk van de koper.

Mooi werk kost tijd
Na vele inpak- en plaksessies zijn afgelopen week de laatste kerstpakketten bezorgd! Makers en begeleiders van Cello en Demarrage/Reinier van Arkel pakten afgelopen maanden samen met de vrijwilligers van Social label 1000den serviesstukken zorgvuldig in. Vooraf waren er gezellige plaksessies in het Werkwarenhuis. Naast makers, begeleiders en vrijwilligers kunnen ook bezoekers, buurt-bewoners aanschuiven en hun verhaal meeplakken op het servies. Heb je ’t gemist? Hou onze Facebook in de gaten voor nieuwe workshops.

Sociaal duurzame kado’s
Naast het verhalend servies ontworpen door Edwin Vollebergh (Studio Boot) zijn er meer dan 100 bezems van Dick van Hoff verkocht.  Onderwijsinstellingen AVANS en HAS schaften de bezem aan en ondersteunen daarmee de  activiteiten van Social label en betrokken werkplaatsen voor waardevol werk.

Wil je ook een Social label designproduct in jouw huis? De producten kun je bekijken op www.sociallabel.nl/winkel. Of beter nog, gewoon langskomen in het Werkwarenhuis op Tramkade 20-24!
OPEN woe- t/m zo- 10.30- 17.00 en vrij- en za-avond. Binnenkort gaat de nieuwe webshop online.

 

 

 

 

 

 

 

 

NB: We hebben ons voorgenomen dit jaar wat eerder te beginnen met de kerstbestellingen! Dus als je interesse hebt in een sociaal duurzaam (kerst)kado, neem dan alvast contact op via winkel@sociallabel.nl.

social label