VRIENDEN?

IK BEN WAT IK MAAKnieuws-44

Met die kreet vragen we aandacht voor de waardevolle producten en het talent dat we tegenkomen.
Het staat voor het samen maken waarin iedereen meedoet en nieuwe mogelijkheden kan ervaren. We zien dat via het maken nieuwe uitwisselingen ontstaan, talenten boven komen drijven. Het samen maken opent een nieuwe wereld, of je nu maker, ontwerper, bestuurder, begeleider of ondernemer bent.

Met het T-shirt gemaakt door Hannibal-shirts draag je deze gedachte mee uit en word je onderdeel van de beweging naar een inclusieve wereld. Met de opbrengst vanuit deze vriendelijke vrienden-actie willen we een nieuwe Social label -productlijn opstarten en aantrekkelijk werk creëren voor mensen die minder goed mee kunnen doen in de samenleving en ook de waardering van mooi werk verdienen.

De T-shirts zijn verkrijgbaar tegen betaling van 15,00 op de twee Social label-locaties tijdens Dutch Design Week van 18-26 oktober: in de werkplaats in PHE-fabriek (Strijp-R) en in het glazen paviljoen op Space-S (Strijp-S).

Eenmaal in het bezit van het T-shirt IK BEN WAT IK MAAK dragen we onze vriendschap ook graag mee uit op onze site. Het spreekt voor zich dat je vrienden op de hoogte houdt van alle nieuwtjes en nieuwe waardevolle producten.

Kun je niet tot DDW wachten, mail dan alvast naar mail@sociallabel.nl 

social label