Webshop online!

Direct te koop
Alle producten uit de designcollectie van Social label zijn vanaf nu ook online te bestellen. In de designshop vind je alles voor in en rond je sociaal duurzame huis. Op www.sociallabel.nl/shop staat alle informatie over de Social label producten en prijzen.

Design op maat voor de mens
De designcollectie van Social label is op maat gemaakt voor en met mensen die niet zo makkelijk aansluiting vinden op de arbeidsmarkt ism topontwerpers: Piet Hein Eek, Roderick Vos, Marc Mulders, Dick van Hoff, Edwin Vollebergh (Studio Boot), Haiko Meijer (Onix), Borre Akkersdijk (ByBorre). Na de officiële presentatie tijdens de Dutch Design Week op zondag 23 oktober 10.30u worden ook de nieuwste Social label producten met ontwerpers Kiki van Eijk en Edward van Vliet aan de webshop toegevoegd, evenals een aantal product-updates.

Kerstbestelling
Wil je Social label producten in het kerstpakket opnemen? Neem dan nog voor 1 oktober a.s. contact op met Madeleen Dijkman via winkel@sociallabel.nl. Op deze manier hebben de werkplaatsen de tijd om het werk voor te bereiden. De vrijwilligers uit het doorstroomhuis van Social label pakken de producten met aandacht in en verzorgen ook de levering.

 

op de foto zie je de jassen van Borre Akkersdijk (By Borre) Onderdeel van het project jonge schoolverlaters.

social label