Workshops Werkplaatsen

Verschillende werkplaatsen die samenwerken met Social label hebben tijdelijk hun vertrouwde werkplek verplaatst naar onze Pop-up werkplaats van het WerkWarenhuis in Eindhoven. Trots laten ze de bezoekers van de Dutch Design Week zien wat ze allemaal kunnen. Er ontstaat ook een mooi uitwisseling tussen werkplaatsen onderling en met publiek.

5t6a8964

Lenie, maker bij Cello zorg, selecteert zorgvuldig de ’tattoos’ die haar verhaal illustreren en brengt ze vervolgens aan op de schaal uit de servies-serie >KOM ism grafisch ontwerper Edwin Vollebergh.

5t6a8966

De groep van Cello zorg Den Bosch werkt aan Social label >KOM terwijl het publiek geïnteresseerd toekijkt en vragen stelt aan de makers. Zonder de geweldige begeleiders zouden we dit niet kunnen doen.

5t6a8826

Pioniers van het eerste uur WoodWorks, Amarant groep, komen met nieuwe makers kijken naar het resultaat. Ze informeren de bezoekers over hun werk, meubels uit de serie Social label >HOUT ism ontwerper Piet Hein eek.

5t6a9081

Ondanks de drukte werkt Dimphey geconcentreerd aan de bijzondere knooptechniek voor het kandelaartje uit de nieuwste productlijn:
Social label >LICHT ism ontwerper Kiki van Eijk.

5t6a9095

RIBW Brabant uit Tilburg, ‘New kids on the block’. Mooi die aandacht en dat vakmanschap van Social label >LICHT. Het mag juist veel tijd kosten.

5t6a8747

Werkplaatsen WoodWorks (Tilburg) en Reinier van Arkel (Den Bosch eo) samen aan het werk. Ook tussen de werkplaatsen ontstaan mooie uitwisselingen tijdens events van Social label.

5t6a8803

Social label >KOM. Fijn dat ook Jolanda van de partij is. Samen met de begeleiders en makers van Reinier van Arkel uit Den Bosch eo.

5t6a8958

En als laatste waren ook de ambassadeurs van Cambio buurtactiveringsplek uit Deventer een dag aanwezig om het verhaal van Social label >VEEG mee te vertellen aan het grote publiek. Thierry maakte de eerste bezems bij ontwerper Dick van Hoff in de werkplaats.

 

social label