Radio Social label

HALLO HALLO WIL JE OP DE RADIO?
Radio Social label is speciaal voor mensen in werkplaatsen opgezet om het isolement door corona te doorbreken. Tijdens het gesprek tussen maker Debbie en Minister President Mark Rutte had Debbie een prangende vraag. Wanneer mag ik uit mijn “gevangenis?” Radio Social label heeft een pilot van 12 uitzendingen gedaan tijdens de eerste lockdown (maart ™ juni 2020).

SPECIALE UITZENDINGEN DDW2020
Tijdens ons Dutch Design Week programma pakten we de draad op met speciale uitzendingen op ma- 19 okt, do- 22 okt en zo- 25 oktober 2020. De werkplaatsen konden deze keer niet de expositie en presentatiebijeenkomst bij wonen. Via de radio brachten we een beetje dutch design in de huiskamers.

—————————————————————————————–

KERST-EDITIE RADIO SOCIAL LABEL 2020
Na weer een harde lock down net voor de kerst brengen we weer een speciale uitzending van Radio Social label om de moed erin te houden voor de mensen in werkplaatsen, woonvoorzieningen en iedereen die wel wat troost kan gebruiken. Het wordt een hele muzikale kerst-editie met Gerlind Starniske en Michelle Beckers van Amarant. Gerlind is muziektherapeut en werkt in de psychiatrie, ouderen- en gehandicaptenzorg. Met haar liederen en gitaar weet ze de juiste snaar te raken. Zeker nu!

‘Een vriend zien huilen kan ik niet’ voor alle mensen die nu in existentiële nood zijn‘Heal the world’ de wens om het virus de wereld uit te krijgen. Michelle is cliente van Amarant. Zij schrijft haar eigen nummers. Haar lied ‘Accepteer het feit dat je anders bent’ laat ze ook die middag horen.

Verder kun je verwachten: Farben für den Winter, hoe krijgen we het van binnen warm? Een lied gebaseerd op het sprookje van Frederik, de muis. Daarnaast kerst in alle landen, een mix van liedjes uit Nederlandse kersttraditie, Engelse Carols en Amerikaanse stijl.

Luister, kijk en zing zondag 20 december van 14.00-15.00u mee via www.radiosociallabel.nl en laat het ook je vrienden en familie weten zodat we toch samen zijn.

social label