Doe mee

Heb je een prangende vraag, leuke ideeen, ken je mensen die dit podium mee willen benutten om zich te laten horen, anderen te steunen, vrolijkheid te brengen? Mail dan naar radio@sociallabel.nl. Elke week stelt de redactie het programma samen. Wil je deelnemen aan de redactie? Ook dan kun je ons mailen. We zijn ook nog op zoek naar een gebarentolk voor de beeldradio.

Radio Social label kent een aantal vaste rubrieken, en vaste gastheren en of -vrouwen. De eerste vaste rubrieken waarmee we starten, zijn:

Maker aan het woord – De gastheer belt de makers live op met vragen als: wie ben je? wat ben je aan het doen? hoe kom je de tijd door? Dit geeft luisteraars de mogelijkheid om een inkijkje te krijgen in het leven van de maker.

Stel je vraag – Luisteraars kunnen allerlei vragen stellen over het leven. Waar zit je mee? Vragen kunnen vooraf worden gemaild naar de redactie zodat het wekelijks voorbereid kan worden door de presentator/gastheer. Elke week behandelt de vaste gastheer of een gast (bijv psycholoog, arts of docent) de binnengekomen vragen op radio Social label.

De Meezinger / De Voorlezer – Radio Social label is ook een podium voor makers die zich willen laten horen via het zingen van een lied, spelen van een muziekinstrument of voordragen van een gedicht of verhaal. Dit kunnen mensen van werkplaatsen zijn of makers uit de kunsten.

 

Mail naar radio@sociallabel.nl

 

social label